Arkiv: Referenser

Projekt att påsvetsa panntuber

PROSWECO har assisterat en av våra kunder i ett projekt att påsvetsa panntuber med Alloy 625 som korrosionsskydd. Uppdraget har innefattat kravspecifikation för upphandling, visuell inspektion på plats under genomförandet, analys av svetsgods legeringssammansättning XRF, QA/QC i nära samarbete med leverantör och uppdragsgivare. Kunden var mycket nöjd med resultatet av de 866m² påsvetsade panntuberna. Kontakta PROSWECO för mer information.

Granskning av ny sodapanna

PROSWECO anlitades av ett europeiskt massabruk för att följa och granska tillverkningen och montaget av en ny sodapanna på 2100 Tds/dag. Totalt utfördes 6st revisioner på olika verkstäder, 4st revisioner på plats under montaget och ett besök för mekanisk slutkontroll efter slutfört montage. PROSWECO assisterade också kunden med offertgranskning i detta projekt. Denna panna har sedan dess haft ett revisionsstopp, där PROSWECO anlitades för den årliga statusinspektionen.

Granskning av tekniska offerter

PROSWECO har haft i uppdrag från en av våra kunder att granska tekniska offerter för deras nya sodapanna som ska bli världens största på 13.000 Tds/dag.

Arkiv

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.