Jobba hos oss

PROSWECO söker kontinuerligt erfarna ingenjörer för uppdrag i Sverige och utlandet.

Vill du arbeta som teknisk konsult för ett etablerat och eftertraktat företag med många lojala kunder? Trivs du i en entreprenörsroll omgiven av erfarna kollegor att utbyta kunskap och erfarenhet med? Då kan du vara den vi söker för att förstärka vårt team på PROSWECO AB.

Vi på PROSWECO arbetar i huvudsak med tekniska statusbedömningar av utrustning inom processindustrin och oberoende skade- och haveriutredningar inom ett flertal industrier, där materialtekniska frågeställningar och materialval ställs i fokus. Vi arbetar även med rådgivning i material-, svets- och konstruktionsfrågor samt med teknisk utbildning inom ett flertal branscher. Våra kunder finns representerade på nästan alla världens kontinenter. Vårt kontor finns på Sveavägen centralt i Stockholm.

En vanlig typ av uppdrag är inspektion av pannor, tryckkärl och annan processutrustning i kraft/värme- och cellulosaindustrin. Vi utför också tillverkningskontroller hos leverantörer. Vår roll är att behärska både teorin och praktiken, där vi ofta agerar projektledande ute hos våra kunder.

Med rätt kompentens inom processindustri, QA/QC, metallurgi och/eller svets-, skade- och haveriutredningar har du en unik möjlighet att bli en eftertraktad expertkonsult på PROSWECO.  Erfarenhet av pannor inom papper- och massaindustrin eller kraft-värme-industrin är eftertraktade nyckelkompetenser inom vår verksamhet.  

Om du trivs med att arbeta med stor frihet och självständighet samtidigt som du tillhör ett sammanhang i företaget där vi öppet utbyter kompetens och erfarenheter som ett led i den individuella utvecklingen, tveka då inte att skicka ditt CV med ansökan till oss.

Varmt välkommen med din spontanansökan till info@prosweco.se. Vi går igenom ansökningar löpande varefter de inkommer till oss.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.